Proizvodni program

PVC ROLETNE

Proizvod kojim zaokružujete priču u vezi prozora. Tu su prvenstveno kao dodatna zaštita od hladnoće, vetra, kiše, snega, sunca,neželjenih pogleda i u krajnjem slučaju i iz bezbednosnih razloga. Pored navedenog zaštitiće i sam prozor.Izrađene od PVC-a u kombinaciji sa aluminijumom predstavljaju laganu ali dovoljno čvrstu konstrukciju sa kojom je prilično lako rukovati.

PVC roletne su termoizolovane, a opcija je integrisani rolokomarnik u kutiji. Otvaraju se ručno pomoću mehanizma sa trakom (gurtna), ručno reduktorom na kurblu ili pomoću elektromotora. PVC roletne su u praksi pokazale da prednjače u odnosu na sve vrste roletni izrađenih od drugih materijala.

Zastor roletni odlično prijanja uz vođice roletni, a višekomorna struktura elemenata zastora ujedno daje elementima roletni izuzetnu čvrstinu, ali i vrši funkciju termičkog izolatora.

PVC roletne su lagane i nečujne, opremljene sa mehanizmima za podizanje i spuštanje vrhunskog kvaliteta koji obezbeđuju dug vek i pouzdanost. Roletne od PVC-a imaju veliku otpornost na udarce i sa svojim izvanrednim mehaničkim osobinama omogućavaju dodatnu zaštitu od provala.

BOJE PVC STOLARIJE

pvc 1 pvc 2 pvc 3 pvc 4

pvc stolarija 5 pvc boje pvc boje 1 pvc boje 2

Zašto PVC stolarija?

Zbog neosetljivosti na vlagu i odličnih izolatorskih sposobnosti PVC je izuzetno zahvalan materijal za izradu stolarije. Kupovinom PVC prozora i vrata dobićete sigurnu zaštitu od hladnoće, toplote, buke, kiše uz prihvatljivu cenu i minimalno održavanje.

OSIM PROIZVODNJE VRŠIMO USLUGE:

  • Demontaža stare stolarije
  • Ugradnju PVC i ALU stolarije
  • Konsultacije
  • Uzimanje mera
  • Prevoz stolarije
  • Servisiranje u garantnom i vangarantnom roku

Kontakt

Staklo aluplast Grbić
14242 Mionica
Toplički put bb
Tel/fax: 014 342 1963
GSM 063 37 66 52 i 069 60 25 70 Dejan Grbić
GSM 063 619 630 Miroljub Grbić
office@pvcstolarija.co.rs

Cilj našeg preduzeća je zadovoljan kupac

Mnogo uloženog rada energije i sistematizacije je neophodno da bi se došlo do tog cilja. Navešćemo samo nekoliko detalja koji nas vode ka tom cilju:

Dolazak na konsultacije i uzimanje mera u dogovoreno vreme

1. Odabir adekvatnih elemenata od kojih će se proizvesti stolarija

2. Proizvodnja stolarije u kontrolisanim uslovima proizvodnje i provera pre isporuke

3. Poštovanje rokova isporuke i dogovor oko datuma i vremena montaže

4. Montaža elemenata strogo po pravilima tj. štelovanje po visini dubini horizontalnim vertikalnim i bočnim nagibima. Preklapanja između krila i štokova, podjednako naleganje i dihtovanje.

5. Šrafljenje stolarije metalnim ankerima za zidove i popunjavanje pur penom svih šupljina izmadju prozora i zidova

Opširnije »
PROIZVODNI PROGRAM
GALERIJA

PVC Grbić stolarija

14242 Mionica, Toplički put bb| Tel/fax: 014 342 1963