Proizvodni program

PVC PROZORI

PVC prozori osiguravaju dobru termičku izolaciju, a takođe su i izvanredni po pitanju zvučne izolacije. Odlikuju se takođe i svojstvima da se lako održavaju i da ne zahtevaju apsolutno nikakvu zaštitu. PVC prozori su neuporedivo dugotrajniji kada se uporede sa bilo kojim drugim materijalom od kojeg se građevinska stolarija proizvodi.

PVC prozori se izrađuju od višekomornih profila, čime se postiže dobra termička izolacija. Korišćenjem višekomornih profila štedi se energija potrebna za zagrevanje ili rashlađivanje objekata.

PVC prozori - komore

INOUTIC system AD

Trokomorni sistem sa dubinom ugradnje od 60 mm Svi graditelji i investitori žele pozore u čiji kvalitet i ekonomičnost se mogu pouzdati.

Kod prozora iz INOUTIC sistema AD profila kvaliteta je standard, a ekonomičnost prisutna od samog početka planiranja.

INOUTIC (thyssen) system ARKADE

Petokomorni sistem ugradne dubine 71 mm Kod INOUTIC sistema ARKADE postignuta je optimalna kombinacija toplotne izolacije i stabilnosti.

Prednosti: Privlačan dizajn: dopadljive, zaobljene ivice i kosine na vidnom delu profila daju prozorima moderan i prefinjen izgled.

Dihtovanje: dva zaptivača štite od promaje, prašine i vode te time obezbeđuju prijatnu klimu stanovanja. Ventalicija: Za prijatnu klimu stanovanja INOUTIC je razvio optimalni sistem ventilacije

Lako otvaranje: prozori iz INOUTIC system ARKADE profila izuzetno lako se otvaraju i zatvaraju. Protivprovalna zaštita: prozorski profili optimalno su projektovanii za ugradnju specijalnih zatvarača i dodatnih protivprovalnih sistema.

Zvučna izolacija: Uživajte u tišini sa prozorima iz INOUTIC sistema ARKADE profila. Ugradnjom odgovarajućeg stakla može se postići optimalna zaštita od buke, npr. zvučna izolacija klase 4. Statička stabilnost: velike komore sa čeličnim ojačanjem od 35 mm garantiraju trajno visoku stabilnost.

INOUTIC system PRESTIGE

Šestokomorni profil ugradne dubine 76 mm. Prozori iz profila INOUTIC system PRESTIGE stvoreni su za ljude koji vole nešto posebno. Toplotna izolacija sa 6-komornom tehnikom se brine za Vašu udobnost. Štitite okolinu, štedite energiju, a sa time i troškove grejanja.

Sa Ur – vrednošću do 1,1 W / (m2K ) i sa pojačanjem, prozori iz programa INOUTIC system PRESTIGE prikladni su i za kuće sa niskom energijom.

Dopadljivi zaobljeni rubovi i kosine u vidnom području daju prozoru modernu, privlačnu optiku. Naš široki program omogućava razne oblike i boje po Vašim željama bez granica.

Privlačan i sjajan izgled Vaše kuće.

Sjajna i glatka površina INOUTIC profila otporna je na prljavštinu i čisti se bez problema.

Uživajte u svom slobodnom vremenu!!

BOJE PVC STOLARIJE

pvc 1 pvc 2 pvc 3 pvc 4

pvc stolarija 5 pvc boje pvc boje 1 pvc boje 2

Zašto PVC stolarija?

Zbog neosetljivosti na vlagu i odličnih izolatorskih sposobnosti PVC je izuzetno zahvalan materijal za izradu stolarije. Kupovinom PVC prozora i vrata dobićete sigurnu zaštitu od hladnoće, toplote, buke, kiše uz prihvatljivu cenu i minimalno održavanje.

OSIM PROIZVODNJE VRŠIMO USLUGE:

  • Demontaža stare stolarije
  • Ugradnju PVC i ALU stolarije
  • Konsultacije
  • Uzimanje mera
  • Prevoz stolarije
  • Servisiranje u garantnom i vangarantnom roku

Kontakt

Staklo aluplast Grbić
14242 Mionica
Toplički put bb
Tel/fax: 014 342 1963
GSM 063 37 66 52 i 069 60 25 70 Dejan Grbić
GSM 063 619 630 Miroljub Grbić
office@pvcstolarija.co.rs

Cilj našeg preduzeća je zadovoljan kupac

Mnogo uloženog rada energije i sistematizacije je neophodno da bi se došlo do tog cilja. Navešćemo samo nekoliko detalja koji nas vode ka tom cilju:

Dolazak na konsultacije i uzimanje mera u dogovoreno vreme

1. Odabir adekvatnih elemenata od kojih će se proizvesti stolarija

2. Proizvodnja stolarije u kontrolisanim uslovima proizvodnje i provera pre isporuke

3. Poštovanje rokova isporuke i dogovor oko datuma i vremena montaže

4. Montaža elemenata strogo po pravilima tj. štelovanje po visini dubini horizontalnim vertikalnim i bočnim nagibima. Preklapanja između krila i štokova, podjednako naleganje i dihtovanje.

5. Šrafljenje stolarije metalnim ankerima za zidove i popunjavanje pur penom svih šupljina izmadju prozora i zidova

Opširnije »
PROIZVODNI PROGRAM
GALERIJA

PVC Grbić stolarija

14242 Mionica, Toplički put bb| Tel/fax: 014 342 1963